Sahara Ray is een sexy deugnietje

En met een voornaam als een woestijn kan je niet anders dan heet zijn.

In tegenstelling tot haar naam is deze ravissante deerne niet op een hete droge plaats maar aan zee met haar reusachtige golven opgegroeid. Geboren in Australië, verhuisd naar Santa Cruz en gedurende haar hele jeugd minstens drie maanden per jaar rondhangend in Hawaï, volgde ze immers haar beroemde vader en professionele ‘Pipe Master’ en ‘Big wave surfer’, Tony Ray.

Zelf is deze lekkere surfmeid uitgegroeid van een freelance bikinimodel tot een levensechte harde onderneemster. Met haar eigen label, ‘Sahara Ray Swim’ brengt ze eigen mooie en pikante zwembadmode op de markt. Niet slecht voor een twintigjarige denken we dan. Maar ze doet meer dan werken alleen. Elk vrij momentje spendeert ze graag al chillend en selfies trekkend op het strand. Al dan niet met haar beroemd vriendje, Cody Simpson, in de buurt.

Dat ze een waar deugnietje is dat wel eens verrassend uit de hoek kan komen bewees ze onlangs voor al haar Instagramvolgers. Toen bekend werd gemaakt dat Gigi Hadid, het ex-vriendinnetje van haar lief Cody, een Victoria’s Secret Angel werd, kon ze het niet laten zichzelf naakt te fotograferen en met enkel twee vleugeltjes aan haar strakke lijf haar vriendje en de rest van de wereld te bestoken met lekker uitdagende foto’s. Effe aantonen dat Cody geen ‘VS Angel’ nodig heeft om fier te zijn op zijn lief. En mag hij fier zijn? Zeker en vast! Oordeel gerust zelf! Enjoy! (JA)

Bron foto’s: Instagram

Reacties

wpDiscuz