Seksvideo van hete hollywoodminnares Jasmine Waltz

Jasmine Waltz, hét seksbeest van Hollywood, heeft een sekstape uitgebracht. Oorspronkelijk was die bedoeld als intiem Valentijnscadeautje voor haar vriend, maar dat de begeerde minnares open uit bed klapt en iedereen laat meegenieten op haar website verwondert ons niet. Toch blijft het een must-see! Op realjasmine.com zie je de naughty brunette van alle kanten. Dronken […]

Jasmine Waltz, hét seksbeest van Hollywood, heeft een sekstape uitgebracht. Oorspronkelijk was die bedoeld als intiem Valentijnscadeautje voor haar vriend, maar dat de begeerde minnares open uit bed klapt en iedereen laat meegenieten op haar website verwondert ons niet. Toch blijft het een must-see!

Op realjasmine.com zie je de naughty brunette van alle kanten. Dronken pleziertjes, onthullende fotoshoots tot intieme cadeautjes, maar allemaal even wanted. Jasmine zegt er zelf dat ze het als cocktailserveerster ver geschopt heeft tot Hollywoodminnares.

De 29-jarige stoute meid dook al met grote namen zoals Jesse McCartney, Chris Pine en Ryan Seacrest in bed. Vorig jaar beleefde ze nog een wilde nacht met David Arquette, die toen getrouwd was met Courteney Cox, maar zijn handen niet thuis kon houden. En we geven hem eigenlijk geen ongelijk, want Jasmine is HOT!

Jasmine wil haar eigen ventje wel kort houden en heeft daar alles voor over. “Dit is een speciaal cadeautje. Telkens als je je alleen voelt kun je hier naar kijken en seks hebben met je hand terwijl je op mij geilt in plaats van naar andere meisjes kijkt”, zegt ze ondeugend in haar introductie. Alleen al van haar stem en haar geile blik zijn genoeg om naar hogere regionen te brengen! (IV)

Reacties

wpDiscuz