Speels, heet en dodelijk gevaarlijk: Moran Atias (video)

Deze knappe Moran Atias, een actrice die al te zien was in CSI: NY en CSI: Miami, is de centrale figuur in een zinnenprikkelende fotoshoot. Maar vergis je niet: de actrice is geboren en getogen in Haifa, Israël en werd later ook Miss Israël. Als er één ding is dat we onthouden hebben uit onze […]

Deze knappe Moran Atias, een actrice die al te zien was in CSI: NY en CSI: Miami, is de centrale figuur in een zinnenprikkelende fotoshoot. Maar vergis je niet: de actrice is geboren en getogen in Haifa, Israël en werd later ook Miss Israël.
Als er één ding is dat we onthouden hebben uit onze lessen geschiedenis: je kan maar beter niet sollen met Israël. Het land sloeg elke keer terug wanneer het in gevaar werd gebracht, dus zullen we ons met deze Moran ook maar best gedragen.

De actrice, die overigens afkomstig is van Marokkaanse joden, heeft overigens haar legerdienst niet moeten doen vanwege een opkomende hersenvliesontsteking. Dat opende de weg naar een modellencarrière. Zij is dus een echt voorbeeld van de ‘Make love, not war’ slogan… Als dat conflict in het Midden-Oosten niet opgelost raakt, mogen ze van ons Moran aan de onderhandelingstafel zetten. Wedden dat iedereen een pak milder zal zijn? (KA)

Reacties

wpDiscuz