Temptation Milou gaat volledig naakt en is er gigantisch trots op (foto)

En terecht!

Milou uit Temptation Island heeft ondertussen al heel wat watertjes door gezwommen. Echter na Temptation heeft ze een stevige dosis zelfvertrouwen opgebouwd en heeft ze zelfs twee keer de plastische chirurg opgezocht.

Om te tonen hoeveel zelfvertrouwen dat ze heeft gaat ze op Instagram volledig uit de kleren en geeft ze er nog wat commentaar bij voor de haters: “Te heftig voor je? Scroll dan lekker verder. Ik was altijd super onzeker, maar na Temptation is alles veranderd. Nu plaats ik deze foto omdat ik er trots op ben! En bevalt het je niet? Dan heb je pech! Alle negatieve commentaar zet ik om in extra zelfvertrouwen. Want ik denk nu maar zo: iedereen die me afkraakt is gewoon jaloers.”

Update: Milou heeft haar profiel op privé gezet waardoor de foto niet meer te zien is. Via een andere fotograaf zijn er wel nog heel wat andere halfnaakte en pikante lingeriefoto’s opgedoken. Deze kan je hier bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ℳ𝒾𝓁𝑜𝓊 (@milouvanagtmael) op

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Patrick

Wat een aandachtshoer toch… Ze zou beter haar kleren aan houden en wat verstand kweken

De Wit Nena

Hahaha met plastisch chirurgie heb je wel zelfvertrouwen he??!! Mensen die slechte reacties zetten op je foto zijn helemaal NIET jaloers!! Ik ben in ieder geval niet jaloers op een meisje dat altijd onzeker is geweest en dan in ene x kei zeker over haar lichaam omdat ze van plastic is nu.. Hahaha vind dit zo grappig! Zou zeggen, doe zo verder om barbie te worden. Zielig wijf!!!

Den Deze

Waar moeten we jaloers op zijn? Het feit dat ze geen diploma heeft, haar talentloosheid of haar oppervlakkige compensatiedrang?

wpDiscuz