Veronique de Kock is 42 jaar, maar maakt nog steeds indruk in sexy kiekjes (foto’s)

Haar Miss België-titel is alweer meer dan 20 jaar geleden

Veronique De Kock werd op haar 18 jaar verkozen tot Miss België. Vanaf dan is haar mediacarrière echt gestart en in de laatste 24 jaar heeft ze heel wat modellenwerk gedaan en ontzettend vaak gewerkt als tv-host. Ook is zo nu vaak werkzaam als ondernemer en heeft ze onder andere haar eigen zaak.

Dat Veronique vroeger een echte babe was, daar bestaat natuurlijk geen twijfel over. En ook nu mag de voormalig Miss België er nog steeds zijn in haar 42ste levensjaar. Of ze tegenwoordig nog evenveel indruk maakt als voorheen, dat laten we jullie even zelf oordelen.

Gelukkig is ze in ieder geval wel want anderhalve week geleden stapte ze opnieuw in het huwelijksbootje. Deze keer met de 6 jaar jongere Manuel Goossens.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben, daarom wil ik onze studie houden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend. Ik voorzie mijn vrienden en vriendinnen om dat werk te doen, wil je herkennen dat het aantal verdiende dollars vorige week is. studeer deze website om extra feiten te maken ..

Also habe ich angefangen ———>>>>>>> KASSE9.COM

john

mag zeker eens in men jacuzzi komen! hmmmm

john

mag zeker eens in mijn jacuzzi komen

wpDiscuz