WAG-koorts: Inna Zhirkova schopte het tot Miss Rusland en scoorde bij een topvoetballer (foto’s)

Lange leve de WAG’s, euh… het WK!

WK-koorts is een vreemd iets, het is een kwaal die om de vier jaar toeslaat en menig voetballiefhebber een maand lang in de greep heeft. Maar wij bij de redactie van Clint hebben last van een andere soort koorts: WAG-koorts! Even erg, geloof ons… Ravissante WAG’s van alle pluimage zijn niet meer weg te denken uit het voetbal en dus kunnen we er maar beter de nodige aandacht aan besteden. Elke dag van het WK voetbal in Rusland laten we jullie kennismaken met één WAG, het lief of de echtgenote van een voetballer die die dag op het WK in actie komt.

Starten doen we met Inna Zhirkova, de vrouw van de Russische flankverdediger Yuri Zhirkov, die nog bij Chelsea speelde en nu voetbalt bij Zenit. Inna (29) is moeder van twee en werd in 2013 verkozen tot Miss Rusland. Terecht trouwens!

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

“Hé, het WK begint. Laten we elke dag een generische WAG tonen uit de lege dozenfabriek. Want dat is wat elke man wil zien.” … Misschien moet de Clint-redactie iets evenwichtiger samengesteld worden. De mannenpopulatie bestaat niet enkel uit kevins die op vrijdagavond achter het zwembad hangen met een blikje bacardi cola en de smartphone in aanslag.

wpDiscuz