Wanneer tepels aan het slippen slaan: deel VIII

Inderdaad: we hebben alweer genoep ‘oeps-momentjes’ bij elkaar gespaard gekregen om er een stomende fotospecial van te maken! Waarover dit nu ook alweer ging? Wel, wanneer dames die min of meer publiek bezit zijn per ongeluk een tepel laten zien, dan gaat dat nieuws razendsnel de wereld rond. Maar een zogenaamde nipslip, het kan ook […]

Inderdaad: we hebben alweer genoep ‘oeps-momentjes’ bij elkaar gespaard gekregen om er een stomende fotospecial van te maken!


Waarover dit nu ook alweer ging? Wel, wanneer dames die min of meer publiek bezit zijn per ongeluk een tepel laten zien, dan gaat dat nieuws razendsnel de wereld rond. Maar een zogenaamde nipslip, het kan ook minder bekende dames overkomen natuurlijk.

Ook jouw buurmeisje, schoonzus, minnares of gewoon die ene stoot waar je een boontje voor hebt, kan dit overkomen. En dat is dan ook mooi om te zien. Wanneer er dan toevallig een camera bij de hand is, kunnen ook anderen daar van genieten. Dat is waar deze fotospecial over gaat: nipslips van dames die niet bekend, maar daarom niet minder lekker zijn. (SL)

Reacties

wpDiscuz