Wanneer tepels aan het slippen slaan: deel X

En daarmee bedoelen we natuurlijk niet: deel kruisje als kusje of zoiets. Neen: het is inmiddels voor de tiende keer dat we alweer genoeg ‘oeps-momentjes’ bij elkaar hebben gespaard om er een stomende fotospecial van te maken. Waarover dit nu ook alweer ging? Wel, wanneer dames die min of meer publiek bezit zijn per ongeluk […]

En daarmee bedoelen we natuurlijk niet: deel kruisje als kusje of zoiets.


Neen: het is inmiddels voor de tiende keer dat we alweer genoeg ‘oeps-momentjes’ bij elkaar hebben gespaard om er een stomende fotospecial van te maken.

Waarover dit nu ook alweer ging? Wel, wanneer dames die min of meer publiek bezit zijn per ongeluk een tepel laten zien, dan gaat dat nieuws razendsnel de wereld rond. Maar een zogenaamde nipslip, het kan ook minder bekende dames overkomen natuurlijk.

Ook jouw buurmeisje, schoonzus, minnares of gewoon die ene stoot waar je een boontje voor hebt, kan dit overkomen. En dat is dan ook mooi om te zien. Wanneer er dan toevallig een camera bij de hand is, kunnen ook anderen daar van genieten. Dat is waar deze fotospecial over gaat: nipslips van dames die niet bekend, maar daarom niet minder lekker zijn. (SL)

Reacties

wpDiscuz