Wat droeg AnnaLynne McCord onder haar rode jas?

We zullen er een meerkeuzevraag van maken: A) een paars marcelleke met purperen bollen B) het vel van een uiterst zeldzame colibribeer C) helemaal niks.Of het wel een jas is dat de actrice draagt, dat weten we niet zeker eigenlijk. Het kan eveneens een jurk zijn die eruit ziet als een jas, want met die […]

We zullen er een meerkeuzevraag van maken: A) een paars marcelleke met purperen bollen B) het vel van een uiterst zeldzame colibribeer C) helemaal niks.
Of het wel een jas is dat de actrice draagt, dat weten we niet zeker eigenlijk. Het kan eveneens een jurk zijn die eruit ziet als een jas, want met die ontwerpers van tegenwoordig weet je nooit helemaal zeker natuurlijk. Zelfs een kamerjas kan je erin zien, maar dat is eigenlijk ook een soort van jas want het woord zegt het zelf.

Maar of het nu een jas is of een jurk die op een jas lijkt, een kamerjas of een jurkjas: toen ze door de avondlijke straten van Hollywood liep en het kledingstuk openviel, bleek dat ze er weinig of niks onderaan had. (SL)

Reacties

wpDiscuz