11000 km reizen met maar 1 doel: verkrachten (video) News
11000 km reizen met maar 1 doel: verkrachten (video)
News

11000 km reizen met maar 1 doel: verkrachten (video)

Heel aparte manier van denken en werken had deze man. Hij zocht zijn slachtoffers, studentes, niet uit in de bars of op de wilde feestjes maar hij ging op verkenning in studentenhuizen.

Daar klopte hij aan de deuren, of probeerde ze te openen, in de hoop dronken en weerloze studentes aan te treffen. Indien dit niet lukte, fotografeerde hij zoveel mogelijk deuren van de studentenkamers.

In drie maanden tijd reisde hij zo 11000 km vanuit Glasgow in de hoop slachtoffers te vinden. Dat werd achterhaald op zijn proces. Net als het feit dat hij ook wel eens dronken studentes volgde op weg naar huis, om dan daar plots toe te slaan. Sommige studentes drogeerde hij zelfs.

Hoeveel slachtoffers er precies zijn, weet niemand. Maar de rechter achtte de feiten waarvan men af weet (zoals onderstaand filmpje) wel als bewezen en de man kan voor 12 jaar naar de cel. En daar hoort hij ook thuis, liefst nog wat langer (AVP)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties