2014 zit nu al vol idioten...En er zijn beelden van! (video) News
2014 zit nu al vol idioten...En er zijn beelden van! (video)
News

2014 zit nu al vol idioten...En er zijn beelden van! (video)

Februari is nog maar amper achter de rug of de wereld heeft er al duizenden idioten bij. En in deze digitale wereld is er geen fail die niet op het internet verschijnt...

Dames die op hun reet vallen, gasten die te graaf willen doen en auto's die uit de bocht vliegen. Smijt er nog wat kinderen bij die per se moeten kijken wat er vast zit in de loop van hun paintballgeweer en je krijgt een filmpje van net geen half uur.

Een XXL-versie dus die alle domme stoten van dit jaar al even op een rijtje zet. Met nog tien maanden te gaan kunnen we nu al van een vruchtbaar jaar spreken in de failkwekerij. Misschien moet er toch maar eens een globaal onderzoek gedaan worden naar eventueel dalend IQ en toename in idiote video's.

Hoe dan ook, 't blijft allemaal geestig en buiten wat blauwe plekken en de verplichte buil komt iedereen er met de schrik vanaf. Hou je dus zeker niet in en voel je niet slecht als je onverwacht in de lach zou schieten! (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties