Deze 27-jarige dame verkoopt haar maagdelijkheid voor een duizelingwekkend bedrag

Iemand enkele euro’s op overschot?

Alsmaar vaker verkopen dames via het internet hun ‘maagdelijkheid’. Ook de 27-jarige Gia Kourtney uit New York wil graag een centje bijverdienen door zich te laten ontmaagden door een steenrijke man.

Minstens 100.000 dollar en liefst meer

Voor een nachtje met haar zal je wel stevig in de buidel moeten tasten. Haar bloempje plukken kost namelijk minstens 100.000 dollar en wordt in opbod verkocht. De kans dat je dus een stuk meer zal moeten betalen, is heel groot. Zo verdienden enkele andere dames op een soortgelijke manier al 1 tot 2,5 miljoen dollar. Niet slecht verdiend voor 1 pikante nacht.

Gia vertelde in een interview dat ze het beu is om te wachten op haar prins op het witte paard en ze er dan net zo goed iets aan kan verdienen. ‘Ik zou liever geld hebben dan ontmaagd te worden door iemand die ik waarschijnlijk nadien niet meer leuk zal vinden.’

Mannen die interesse hebben, krijgen overigens 100% zekerheid dat juffrouw Kourtney daadwerkelijk nog een maagd is. Zo kan ze immers een bewijs van haar gynaecoloog voorleggen en is ze zelfs naar een psycholoog gegaan om aan te tonen dat ze deze beslissing met haar volle verstand nam.

Met het verdiende geld wil ze haar leningen afbetalen, heel veel reizen en een huis kopen voor heel haar familie. Indien je dus van plan bent om te investeren in Gia weet je alvast dat de centjes naar een goed doel gaan.

Reacties

wpDiscuz