33.333 fans gezocht News
33.333 fans gezocht
News

33.333 fans gezocht

Dat is de target die we onszelf hebben opgelegd en dan garanderen we je het meest foute magazine dat Vlaanderen ooit gezien heeft. Het is vandaag tenslotte de dag van de persvrijheid.
Crisis? Teruglopende 'boekskes'-verkoop? Het medialandschap is uitdagender dan ooit! En dat is nu net waar wij verzot op zijn: een uitdaging. Dus beloven we je dat wij de handschoen opnemen en deze zomer een Clint-magazine uitbrengen dat op de goed fout-schaal van 1 tot 10 een score van 11 zal halen en het ideale ontspanningsvoer is voor die lange dag op het strand vol jengelende kinderen, zongebrande bomma's en lummelende ijsventers. Een magazine dat belachelijk goedkoop is, maar zichzelf ook dubbel en dik terugverdient, want wij trekken onze uitpuilende prijzenkast open om onze lezers te voorzien van dat wat een man nodig heeft tijdens de - hopelijk - tropische zomer die ons te wachten staat.

Het enige wat we nodig hebben, is een signaal. En dat kan je hier geven: wij willen 33.333 likes op onze Facebookpagina en dan beginnen we er aan. Waarom 33.333? Omdat het cijfer drie staat voor vrank, krachtig en wel eens gelinkt wordt aan de planeet Mars. En daar zijn wij, mannen, toch allemaal van afkomstig?

Dus: hier vind je onze Facebookpagina. Ofwel wil je het foutste magazine van Vlaanderen gewoon lezen, ofwel wil je ons gigantisch op onze bek zien gaan. In beide gevallen: liken die handel! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties