39-jarige man verlaat zijn vrouw voor sekspop: “Seks met mijn pop is veel beter dan met mijn vrouw”

Poppen vervangen vrouwen

Onlangs waarschuwde wetenschappers al voor een ommekeer op seksueel gebied met de opkomst van sekspoppen. Des te realistischer deze worden, des te groter de kans dat echte seks voor sommige mensen op de achtergrond zal verdwijnen. Voor een man in Botswana is het al zover.

Passionele seks met sekspop

De 39-jarige Paellas Mohul was het kotsbeu dat zijn vrouw nog zelden van bil wou gaan en wanneer het dan gebeurde was het allesbehalve passioneel. Hij besloot om dan maar een sekspop aan te kopen ter waarde van 2.500 euro. Nadat hij meerdere stomende nachten had gedeeld met deze pop besloot hij om zijn vrouw en moeder van zijn vier kinderen buiten te gooien. Zijn nieuwste seksspeeltje bevredigd hem namelijk op elke mogelijke manier.

Paellas beloofde nog wel dat hij zijn vrouw en kinderen financieel zal onderhouden, maar hij wil dus voor het overige alleen zijn met de sekspop. De Botswanees hoeft voor de rest van zijn leven ook geen vrouwen meer zegt hij: “Echte vrouwen zitten toch maar vol met ziektes en zijn enkel maar uit op je geld.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
KemernXola

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Emma

Ik nodig je uit voor een particuliere Belgische seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

wpDiscuz