4 krankzinnige seksuele rituelen die je doen walgen en lachen tegelijkertijd

Op sommige plekken in de wereld doet men zeer vreemde dingen

In sommige delen van de wereld wordt seksualiteit heel anders beleeft dan bij ons. Zeker op plekken waar ze nog in echte stammen leven, doen ze soms zeer bijzondere dingen. Wij sommige de vier meest opvallende en tegelijkertijd walgelijke tradities op.

4. De Sambians-stam: zaad slikken van oude mannen

Deze stam heeft wel een zeer bijzonder ritueel om de jongens in mannen te laten veranderen. Op 7-jarige leeftijd worden ze weggehaald en mogen ze geen contact hebben met vrouwen. Pas 10 jaar later komen ze terug naar de stam.

Ze moeten dan een ritueel voltooien om een echte man. Ze moeten hierbij ondere zaad slikken van de oudere mannen uit de stam. Pas hierna zijn ze terug welkom in de stam.

3. De Mardudjara-stam: je eigen voorhuid opeten

Om in deze stam een man te worden, moet je heel wat processen doorlopen. Ten eerste worden de jonge mannen op een pijnlijke manier besneden en vervolgens moet ze hun eigen vers afgesneden voorhuid opeten.

Vervolgens wordt zijn penis van de onderkant lichtjes opengesneden tot helemaal boven. Het bloed dat de man verliest tijdens deze besnijdingen wordt over een vuur gesmeten zodat hij ‘puur’ is.

2. Australische aboriginals: met elkaars penis spelen

De aboriginals in Australië doen niets pijnlijk, maar is er wel één ritueel dat behoorlijk opvallend is. Zo schudden ze elkaar niet de hand om elkaar te groeten, maar wrijven ze even over elkaars blote penis om hallo te zeggen.

1. Stammen uit Oceanië: ontmaagd worden door een mes

Deze stammen doen behoorlijk gruwelijke dingen bij hun vrouwen. Jonge dames die voor het eerst gaan huwen moeten voor ze naar het altaar gaan eerst ontmaagd worden met een stenen mes.

Dit ritueel wordt gedaan door de vrienden van de bruidegom. Zij mogen na de ‘ontmaagding’ ook drie dagen aan één stuk seks hebben met de bruid. Hierna mogen alle andere mannen uit de stam die zin hebben ook nog eens hun gang gaan met de ‘gelukkige’ bruid. Pas hierna mag ze trouwen met haar man en voor het eerst de liefde met hem bedrijven.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

Het meest krankzinnige seksuele ritueel was jullie vader die weigerde terug te trekken zo’n 9 maanden voor jullie geboorte.

James

Die van jou had ook beter op de stoof geschoten, dan was je nu een dikke pannenkoek.

Den Deze

Ami, met mijn kont in de verf zeg. En jouw papa is politie zeker?

wpDiscuz