4 tips om het langer vol te houden in bed!

Een held in bed!

Op zoek naar wat tips & tricks om je vriendin/vrouw/bijslaapje ook eens wat te gunnen tussen de lakens? Clint heeft uitstekende relaties met de redactrices van de flair – dat is jullie ongetwijfeld al opgevallen – en komt weer met 4 geweldige tips. Vergeet niet, communiceren met de redactrices van Flair is geen pretje en we doen dit echt wel voor jullie!

4 tips om het langer uit te houden in bed

1. Bestudeer de Kama Sutra

Een boek dat al eeuwen meegaat kan toch geen bagger zijn? Bovendien het zijn veel prentjes, dus geen angst: veel moet je niet lezen. Onthoud vooral deze techniek: maak in en uit beweging om de 3 seconden, bouw dit gedurende een minuut of 5 op tot je aan één volledige beweging per seconde zit. Voel je dat je bijna komt, rust dan even uit. Dit doe je uiteraard niet met een sigaretje en met de handjes achter het hoofd. Herneem opnieuw als het gevoel is weggezakt.

via GIPHY

2. Stop met denken

Als je constant ligt te denken dat je niet mag komen, dan schiet je nog sneller dan Lucky Luke zijn schaduw. Stop met denken en doe gewoon je ding!

3. Ga niet te diep

Je bent geen spits die diepgang moet brengen! Hoe dieper je beukt, hoe sneller je komt. Afwisseling tussen diep en ondiep zorgt ervoor dat je langer meegaat.

via GIPHY

4. Hanteer de 7-9 methode

Bij seks gebruik je niet enkel je fluit, ook je hersenen. Met de 7-9 methode, penetreer je eerst 7 keer langzaam en dan 9 keer snel. Dit ritme werkt wonderwel. Voor je het weet ben je een ware held in bed!

Was dit allemaal wat veel en moeilijk? Stuur ons een gele briefkaart met je naam en je adres en we spelen het door aan onze collega’s bij Flair. Wie weet krijg je wel bijles! (KS)

via GIPHY

Bron: Lichtjes gebaseerd op man-man.nl

Reacties

wpDiscuz