Deze 8 geweldige series en films komen in juni naar Netflix waaronder één Vlaamse topper

Weer genoeg om te bingen

Netflix is nog nooit zo populair geweest als de afgelopen maanden. Ook in juni zal de streaming gigant flinke overuren draaien en gelukkig voor ons zal er ook heel wat nieuwe content zijn om te bingen.

Juni, een geweldige Netflix maand

Zo verschijnen er tientallen nieuwe series en films in juni op Netflix, maar wat zijn nu degene die je echt moet zien? Wij maakten een lijstje met 8 geweldige series en films die je niet wil missen.

Daarnaast zal er doorheen de maand ongetwijfeld nog wat verrassingen zijn die slechts één week voor de release worden aangekondigd.

The Titan Games – 1 juni

The Titan Games is een spectaculaire gaming show die gehost wordt door Hollywood-held The Rock. Hier nemen gewone sportieve mensen het in een knettergekke opdrachten op tegen de Titans (professionele atleten). Indien ze winnen van een Titan worden ze er zelf eentje en mogen zij hun plek tot het einde van het seizoen verdedigen.

Over Water – 5 juni

Over Water behoort tot één van de beste Belgische series ooit gemaakt volgens kenners. Het verhaal gaat over een voormalige tv-presentator die van zijn vrouw de laatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te zetten.

Na een zoveelste verblijf in de ontwenningskliniek gaat John aan de slag bij het expeditiebedrijf van zijn schoonvader in de Haven van Antwerpen. Daar ontmoet hij een ex-gedetineerde en vanaf dan loopt alles behoorlijk uit de hand.

The Last Days of American Crime – 5 juni

The Last Days of American Crime is een stevige actiefilm waarbij een crimineel de grootste ‘heist’ ooit wil doen. Hij gaat samenwerken met enkele beruchten criminelen, maar dat loopt natuurlijk niet van een leien dakje.

13 Reasons Why seizoen 4 – 5 juni

De serie over een stel tieners die heel wat mee maken nadat een meisje op de school zelfmoord heeft gepleegd komt tot zijn einde. Dit is het laatste seizoen en het zou een knaller van formaat moeten worden voor de fans.

Da 5 Bloods – 12 juni

Deze (hopelijk) nieuwe Netflix-klepper vertelt het verhaal over vier Afro-Amerikaanse veteranen die in hun jonge jaren hebben gevochten in de Vietnam oorlog. Ze keren nu terug om een schat op te halen die ze verborgen hadden. Niet zo makkelijk als gedacht natuurlijk.

Dark seizoen 3 – 27 juni

De Duitse sci-fi serie krijgt in juni alweer een derde seizoen. De serie draait primair om 4 gezinnen die over 3 generaties met elkaar vervlochten zijn.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Dit kan de grootste brol ooit zijn of simpelweg geniaal. Hier spelen Will Ferrel en Rachel McAdams twee artiesten uit Ijsland die meedoen aan het Eurosong Festival. Het zal in ieder geval een heel bijzondere film zijn.

Back to the Future I en II – 30 juni

De Back to the Future-films zijn pure nostalgie. In de twee cultklassiekers volgen we Marty McFly en Doc Brown die door de tijd reizen. Eind juni zijn beide films beschikbaar.

Reacties

wpDiscuz