Actrice Viv Van Dingenen heeft ‘den draad’

Wij verzinnen het niet, ‘den draad’ bestaat. Tenminste, volgens Viv Van Dingenen. De actrice, sinds kort de sidekick van commissaris Witse, kampt naar eigen zeggen met een “ingebeelde navelstreng”. Of ze heeft te veel naar In de gloria gekeken. Van Dingenen, in een ver verleden ook nog Véronique uit Thuis, beweert in een interview met […]

Wij verzinnen het niet, ‘den draad’ bestaat. Tenminste, volgens Viv Van Dingenen. De actrice, sinds kort de sidekick van commissaris Witse, kampt naar eigen zeggen met een “ingebeelde navelstreng”. Of ze heeft te veel naar In de gloria gekeken.

Van Dingenen, in een ver verleden ook nog Véronique uit Thuis, beweert in een interview met het weekblad Humo dat ze met haar eigen soort draad zit. “Die ingebeelde navelstreng word ik alleen gewaar in stressy periodes of omstandigheden, maar dan moet ik er echt wel rekening mee houden”, aldus Van Dingenen. “Vroeger woonde ik in een appartement op de tweede verdieping. Dat moest ik via een draaitrap zien te bereiken, wat een heel gedoe was met die navelstreng. Maar ik heb een systeem ontwikkeld om toch die trap te kunnen oplopen: draaien en keren. Ook m’n auto instappen, levert problemen op, maar alleen mensen die mij heel goed kennen, kunnen zien dat die ingebeelde navelstreng me dan in de weg zit. Andere mensen merken er niets van, omdat ik er zo subtiel mee omga.”

Echt of niet? Voor ons is elke reden goed om nog eens het In de gloria-filmpje op jullie los te laten. Den draad, Harry, den draad. (AH)

Reacties

wpDiscuz