Adieu Josje, Kevin Janssens doet ’t nu met deze heerlijke brunette (foto’s)

En toen was het plots gedaan tussen ’t blondje van K3 en Vlaanderens bekendste kinnebak. Terwijl Josje nog zit te huilen in een hoekje, heeft Kevin al een ander. Geen mis ding bovendien! De 35-jarige acteur heeft namelijk een 26-jarige model aan de haak geslagen, net als Josje eentje met Nederlandse roots. Volgens Dag Allemaal […]

En toen was het plots gedaan tussen ’t blondje van K3 en Vlaanderens bekendste kinnebak. Terwijl Josje nog zit te huilen in een hoekje, heeft Kevin al een ander. Geen mis ding bovendien!


De 35-jarige acteur heeft namelijk een 26-jarige model aan de haak geslagen, net als Josje eentje met Nederlandse roots.

Volgens Dag Allemaal liep Kevin Renée tegen het lange, knappe lijf in het Antwerpse uitgaansleven. Zo gaan ze geregeld een hapje eten in The Villa op het Eilandje, waar ze zich volgens een medewerker van de nachtclub-restaurant dan in een box zetten in de plaats van aan een tafel. “Daar hebben ze meer privacy”, aldus de anonieme ober in het boekske.

Renée gaat geregeld op stap in de koekenstad, maar eigenlijk komt ze uit Friesland, waar ze horeca en toerisme studeerde. In 2010 haalde ze de finale van Miss Universe Nederland en thans is ze, vooral bij onze noorderburen, een veelgevraagd model.

Het boekske wist zelfs te achterhalen waarom het tot een breuk kwam tussen Kevin en Josje. Kevin was jaloers, namelijk. Niet omdat Josje teveel geile blikken van andere mannen kreeg, wel omdat ze meer verdiende dan hem. “Josje verdient een pak meer dan Kevin. Sinds hij vertrok uit ‘Vermist’ blijft de acteur verstoken van de grote televisierollen. Josje is de bekendste van hen beiden. Dat stak almaar meer bij Kevin.”

Steken of niet: met Renée heeft Kevin niet bepaald een lelijke brommer gestrikt. Kijk maar. (SL)

Reacties

wpDiscuz