Adolf Hitler had een walgelijke seksfetish

Hitler was een echt 'vetzakske'.

Dankzij een recent onderzoek wisten we al dat Hitler een micropenis had. Uit een nieuwe dossier dat een tijdje geleden naar buiten gebracht is, leren we ook iets behoorlijk walgelijks over Adolf Hitler. De voormalige Duitse staatsgek zou namelijk verslaafd zijn geweest aan ‘strontseks’. Hij zou helemaal wild geweest zijn van vrouwen die boven hem gaan hurken en dan een ‘kakske’ op hem zouden doen. De benaming voor deze walgelijke seksactie heet ‘brown shower’, voor moest het je interesseren.

Deze informatie is toenmalig ontdekt dankzij Amerikaanse spionnen die tijdens Wereldoorlog II in Hitler zijn persoonlijk leven zijn gedoken. Het document met wat de spionnen hadden ontdekt, werd dus een tijdje terug naar buiten gebracht. Dankzij het boek ‘The Mind of Adolf Hitler’ is het nu ook bekend bij het grote publiek dat hij coprofilie had. Coprofilie is dus een vorm van seks waarbij iemand genoegen beleeft aan seksuele contacten waarin ontlasting een belangrijke rol speelt. In sommige gevallen van coprofillie vindt de persoon het ook geil om de uitwerpselen van zichzelf of van zijn partner op te eten.

De man die het boek schreef, deed nog meer opvallende onthullingen over Hitlers seksleven: “Adolf had een zeer perverse seksuele fantasie. Hij was vooral gek op vrouwen die zich ontlasten boven hem terwijl hij plat in het bed lag. Hij zou deze seksuele fantasie het vaakst gedaan hebben met zijn nicht Geli Raubal. Hiernaast zou Hitler ook nog helemaal gek zijn geweest op boerendochters met een dikke kont. Wanneer deze dames zich bukten, vond hij het fantastisch om naar hun achterste te kijken.” (MG)

Bron: Mirror

Reacties

wpDiscuz