Albert van Monaco schoot dubbel raak

Niemand had ooit gedacht dat het er nog van ging komen maar Prins Albert van Monaco en prinses Charlène hebben zicht voortgeplant. Het zaad van prins Albert II is blijkbaar zo snel dat hij er ineens twee heeft geproduceerd. Vorige week raakte het nieuws bekend dat prinses Charlène eindelijk zwanger was. Charlène en Albert van […]

Niemand had ooit gedacht dat het er nog van ging komen maar Prins Albert van Monaco en prinses Charlène hebben zicht voortgeplant. Het zaad van prins Albert II is blijkbaar zo snel dat hij er ineens twee heeft geproduceerd. Vorige week raakte het nieuws bekend dat prinses Charlène eindelijk zwanger was. Charlène en Albert van Monaco verwachten zelfs een tweeling volgens Michael Wittstock. De toekomstige grootvader vond wellicht dat hij al lang genoeg aan het wachten was op een kleinkind en heeft zijn mond per ongeluk voorbijgepraat tegen een oude schoolvriend. Klein detail: oude schoolvriend van Wittstock is een journalist en verspreidde het nieuws via Twitter.

De Monegasken waren al in feeststemming, maar nu zal hun blijdschap geen grenzen meer kennen. Ze hadden zich waarschijnlijk al neergelegd bij het einde van de monarchie. Albert en Charlène traden in 2011 in het huwelijksbootje, maar de passie was altijd al ver te zoeken. Met de komst van twee troonopvolgers zal de ministaat wellicht in extase zijn. Twee troonopvolgers, als daar maar geen ruzie van komt! (IR)

Reacties

wpDiscuz