“Albert zaagt de poten vanonder Filips troon!”

Koning Filip heeft het een beetje druk momenteel. Ontmoetingen met Obama, de regeringsformatie,… Albert en Paola, die doen dezer dagen dan weer niks liever dan zoonlief saboteren.Dat is wat de royaltywatchers van DA vaststellen: “Een beschadigingsoperatie binnen de eigen rangen.” Het koningshuis is tegenwoordig een klucht van formaat. Volgens Brigitte Balfoort omdat Albert het gezag […]

Koning Filip heeft het een beetje druk momenteel. Ontmoetingen met Obama, de regeringsformatie,… Albert en Paola, die doen dezer dagen dan weer niks liever dan zoonlief saboteren.

Dat is wat de royaltywatchers van DA vaststellen: “Een beschadigingsoperatie binnen de eigen rangen.”

Het koningshuis is tegenwoordig een klucht van formaat. Volgens Brigitte Balfoort omdat Albert het gezag van Filip niet aanvaardt. “Het onaangekondigd interview op RTL en VTM toont dat nog eens aan.”

Het is de laatste dagen al wat geweest met dat interview, maar ook daarvoor wisten de kranige oudjes te choqueren. “Er was ook nog die open brief die Paola schreef over haar gezin en waarin ze Laurent de ‘meest kwetsbare van haar kinderen’ noemde. Daarmee treden Albert en Paola doelbewust in het voetlicht om duidelijk te maken dat ze niks moeten weten van de manier waarop Filip het koningschap invult.” Filip ontsloeg na dat incident een raadgever van het koningshuis maar Albert, die nam hem gewoon weer in dienst, de deugniet.

Volgens Brigitte Balfoort is daar maar één verklaring voor: “Albert moet nu luisteren naar zijn zoon en dat ligt hem niet. Albert en Paola vechten hun ruzies uit in het openbaar en dat is nefast voor de monarchie. Albert is eigenlijk gewoon de poten van onder Filips troon aan het zagen!” (SL)

Reacties

wpDiscuz