Alizée Poulicek verwacht haar eerste kindje

De voormalige Miss België is thans 24 en zwanger van haar eerste kind. De ex-voetballer Daniel Camus (40) is de gelukkige vader. Alizée werd in 2008 verkozen tot Miss België, maar ze haalde ook een aantal keren minder positief het nieuws. Zo werd ze in 2009 opgeroepen als bijzitter voor de lokale verkiezingen, maar Miss […]

De voormalige Miss België is thans 24 en zwanger van haar eerste kind. De ex-voetballer Daniel Camus (40) is de gelukkige vader.

Alizée werd in 2008 verkozen tot Miss België, maar ze haalde ook een aantal keren minder positief het nieuws. Zo werd ze in 2009 opgeroepen als bijzitter voor de lokale verkiezingen, maar Miss Poulicek stuurde haar kat. De boete die ze daarvoor kreeg betaalde ze niet, waardoor ze van de correctionele rechtbank een nog grotere boete kreeg.

Verder werd ze op heterdaad betrapt terwijl ze aan het straatracen was. Ze bleek ook nog eens behoorlijk diep in het glas gekeken te hebben, wat haar een rijverbod van 35 dagen opleverde en een boete van 660 euro.

Ook op het vlak van relaties ging het haar niet altijd voor de wind: haar vriendje destijds piste geregeld naast de pot en telkens vergaf ze hem, tot hij bij een ander een kindje had gefabriceerd. Toen liep Daniel Camus haar tegen het niet misse lijf. Intussen is het koppel al anderhalf jaar samen en nu verwachten ze dus hun eerste kindje.

Reacties

wpDiscuz