Amateur jaagt zijn peperdure Lamborghini het meer in (video)

Tja, geld is niet het enige dat je nodig hebt om een poepchique sportauto aan te schaffen. In het beste geval heb je ook behoorlijk wat rijtalent, iets wat deze chauffeur duidelijk mist.Leuk dat de meneer uit onderstaand filmpje een Lamborghini Gallardo heeft die voortgetrokken wordt door 2.000 ingebeelde paardjes en doorgaans voor zo’n 200.000 […]

Tja, geld is niet het enige dat je nodig hebt om een poepchique sportauto aan te schaffen. In het beste geval heb je ook behoorlijk wat rijtalent, iets wat deze chauffeur duidelijk mist.
Leuk dat de meneer uit onderstaand filmpje een Lamborghini Gallardo heeft die voortgetrokken wordt door 2.000 ingebeelde paardjes en doorgaans voor zo’n 200.000 euro verpatst wordt. Minder leuk dat hij tijdens een tijdrace alle controle over de sportmachine verloor en zijn Lambo trakteerde op een ongewenste kuisbeurt in het plaatselijke meertje. Het aanwezige kijkerspubliek was behoorlijk geëntertaind, dat wel, al leefden zijn klaarblijkelijk mee met de pechvogel. En wij ergens ook… (KDN)

Reacties

wpDiscuz