Anna Kournikova zwanger?

Na enkele ruzies is alles weer koek en ei tussen Anna Kournikova en Enrique Iglesias en meteen worden de babygeruchten terug aangewakkerd. Begin dit jaar bleken de roddels over een zwangerschap niet te kloppen maar deze keer zou het menens zijn. De ex-tennisbabe zou al twee maanden zwanger zijn van de zanger. Begin dit jaar […]

Na enkele ruzies is alles weer koek en ei tussen Anna Kournikova en Enrique Iglesias en meteen worden de babygeruchten terug aangewakkerd. Begin dit jaar bleken de roddels over een zwangerschap niet te kloppen maar deze keer zou het menens zijn. De ex-tennisbabe zou al twee maanden zwanger zijn van de zanger.

Begin dit jaar werd al geopperd dat Anna Kournikova en Enrique Iglesias een baby verwachtten maar het buikje bleef uit en dus werden de geruchten de kop ingedrukt. Maar nadat de voormalige tennisster verstek gaf op de triatlon van Malibu blijkt er opnieuw meer aan de hand te zijn. Kournikova zou naar verluidt al twee maanden zwanger zijn van Iglesias.

Nochtans zat er onlangs nog een serieus haar in de boter bij het koppel. De ex-tennisbabe kon er niet om lachen dat haar vriend een 17-jarige fan had uitgenodigd op het podium en die tijdens zijn nummer Hero hartstochtelijk kuste. Toen hij enkele dagen later voor een andere aanbidster een foto nam in zijn broek, was het hek helemaal van de dam. Kournikova weigerde dan ook resoluut het huwelijksaanzoek dat daarop volgde.

Maar nu ziet het er naar uit dat alles terug goed gaat en als we de geruchten mogen geloven zijn ze over enkele maanden de trotste ouders van hun eerste kind. Misschien wil La Kournikova onze eigenste Clijsters wel achterna als tennismama? (HH)

Reacties

wpDiscuz