Antwerpse parkeerwachter maakt onschuldige automobilisten furieus (video)

Het is geen publiek geheim dat parkeerwachters een populariteitsscore onder nul hebben, maar wat als ze dan ook nog eens gaan uitpakken tegen onschuldige parkeerders? Wel, dan is het oorlog, net zoals onlangs in Antwerpen.Youtube-pranker Adamz kwam op het idee om zichzelf te verkleden als parkeerwachter en onschuldige mensen op de bon te slingeren. Bij […]

Het is geen publiek geheim dat parkeerwachters een populariteitsscore onder nul hebben, maar wat als ze dan ook nog eens gaan uitpakken tegen onschuldige parkeerders? Wel, dan is het oorlog, net zoals onlangs in Antwerpen.
Youtube-pranker Adamz kwam op het idee om zichzelf te verkleden als parkeerwachter en onschuldige mensen op de bon te slingeren. Bij de ene kon er nog een klein lachje af, maar bij sommigen was de straat te klein toen Adamz hen een onterechte boete aansmeerde.

Gelukkig kregen de slachtoffers achteraf te horen dat het allemaal niet echt was, want anders kwam dat niet goed met de voorlaatste kandidaat. Lachen, gieren, brullen! (KDN)

Reacties

wpDiscuz