Astrid Bryan opgelicht door twee Turnhoutenaren

Astrid Bryan mag dan sinds ze ‘den John’ heeft buiten geknikkerd misschien wel de leukste thuis zijn, de slimste is ze nog steeds niet.Astrid Bryan heeft namelijk een stukje grond gekocht. Op de maan. Het is wel goedkoop daar: 4.046 vierkante meter voor een luttele 24.99 euro. Daarmee is ze de eerste BV die een […]

Astrid Bryan mag dan sinds ze ‘den John’ heeft buiten geknikkerd misschien wel de leukste thuis zijn, de slimste is ze nog steeds niet.

Astrid Bryan heeft namelijk een stukje grond gekocht. Op de maan. Het is wel goedkoop daar: 4.046 vierkante meter voor een luttele 24.99 euro.

Daarmee is ze de eerste BV die een lapje grond op de maan kocht: Hollywoodsterren als Tom Cruise en Paris Hilton deden het haar al voor.

Hoezo, opgelicht dan? Jawel: de Turnhoutenaren Mickael Vossen en Kobe Branckaer verkopen eigenlijk lucht. Zij werden afgelopen woensdag de ‘exclusieve verkopers van maangrond in België’, maar Ivo Mechels van Test Aankoop denkt er het zijne van. “Trap asjeblief niet in die onzin,” zo zegt hij in HLN. “Een stuk maangrond kan je toch niet claimen? Deze verkopers zijn pure oplichters, want zij strijken het geld zelf op.”

De federale overheidsdienst Economie gaat zelfs nog een stapje verder: “Mensen die een stukje maan gekocht hebben, kunnen klacht indienen bij de politie.
Een goede bijverdienste is dat wel: op amper drie dagen tijd verkochten Mickael en Kobe al 1.400 stukken grond op de maan: goed voor 34.986 euro. De heren zijn zelfs van plan om nog meer te gaan verdienen: “Wij wensen verder te gaan en ook stukjes grond op andere planeten aan te bieden.”

Zolang het niet zeer doet, zeker? (SL)

Reacties

wpDiscuz