Belg heeft geen cadeautjesstress voor Valentijn

Belgen ligt niet wakker van Valentijnscadeautjes. Zes op de tien Valentijnvierders geeft zelfs niets. Slechts één op de vier die zijn relatie viert, schrijft nog een kaartje. De Belg blijkt wel erg trouw aan zijn partner. Negen op de tien landgenoten wil Valentijn met zijn/haar partner doorbrengen. Dat blijkt uit een onderzoek door e-commercebedrijf Groupon. […]

Belgen ligt niet wakker van Valentijnscadeautjes. Zes op de tien Valentijnvierders geeft zelfs niets. Slechts één op de vier die zijn relatie viert, schrijft nog een kaartje. De Belg blijkt wel erg trouw aan zijn partner. Negen op de tien landgenoten wil Valentijn met zijn/haar partner doorbrengen. Dat blijkt uit een onderzoek door e-commercebedrijf Groupon.

Slechts 3 procent van de bevraagden wil op Valentijn bij zijn minnaar of minnares zijn. Het liefst van al gaan koppels op Valentijn als cadeau uit eten. En dat mag ook wat kosten. Vier op de tien Valentijn-vierders geeft 50 tot 100 euro uit aan een cadeau. Opvallend is dat bijna alle bevraagden zichzelf als de meest romantische zien in hun relatie.

archieffoto

Reacties

wpDiscuz