Berlusconi heeft het voor de heuveltjes van Kate Middleton

Vorige week bracht het Franse magazine Closer foto’s van Kate Middleton met de pronte tietjes bloot, maar dat was voor Berlusconi niet genoeg.Vorige week moet je al op een andere planeet geleefd hebben om aan de blote borsten van Kate Middleton te kunnen ontsnappen. Consternatie alom op het Britse koningshuis, en vandaag al beslist een […]

Vorige week bracht het Franse magazine Closer foto’s van Kate Middleton met de pronte tietjes bloot, maar dat was voor Berlusconi niet genoeg.

Vorige week moet je al op een andere planeet geleefd hebben om aan de blote borsten van Kate Middleton te kunnen ontsnappen.

Consternatie alom op het Britse koningshuis, en vandaag al beslist een snelrechter hoeveel centjes Closer zal mogen afdokken omdat ze de stoute foto’s gebracht hebben.

Zelfs in The Sun, het dagblad dat de foto’s bracht van prins Harry die zijn blote fluit aanschurkte tegen de kont van een even blote madam, spreekt men van een schande: “Kate Middleton was op privéterrein toen de toplessfoto’s van haar gemaakt werden. Dat was ronduit schending van de privacy. Dat was iets helemaal anders dan de prins die in zijn blootje ging feesten.”

Eigenaar van het magazine Closer is de groep van niemand minder dan Silvio Berlusconi. Die heeft echter ook de touwtjes van een Italiaans magazine in handen: Chi. En die pakken vandaag uit met een feesteditie.

Bij Closer klonk het vorige week nog dat men over nog pikantere kiekjes beschikte dan diegenen die gepubliceerd waren, maar bij het Italiaanse Chi gaat men nu keihard voor het lekkerste.

Alfonso Signorine, de hoofdredacteur van Chi, is trots op de reportage: “Wij brengen Engeland op een natuurlijke manier tevoorschijn, zonder al die eisen van de etiquette. We brengen een extra nummer met 38 pagina’s, enkel over William en Kate.

De eigenaar van Chi is de groep Mandadori en dat is dezelfde als die van Closer. En Mandadori, dat is in handen van niemand minder dan hitsige Silvio Berlusconi. (SL)

Reacties

wpDiscuz