Bezopen Pico veroorzaakt verkeersongeval

Oef, hij leeft nog: Walter Michiels, beter bekend als Pico Coppens uit FC De Kampioenen. En hij is nog niet veranderd. Gisteren veroorzaakte ie een verkeersongeval in dronken toestand.Pico Coppens, de goalgetter uit de beroemde televisieserie FC De Kampioenen, scoort de laatste jaren vooral op de rand van de maatschappij. Ook gisteren, toen ie in […]

Oef, hij leeft nog: Walter Michiels, beter bekend als Pico Coppens uit FC De Kampioenen. En hij is nog niet veranderd. Gisteren veroorzaakte ie een verkeersongeval in dronken toestand.
Pico Coppens, de goalgetter uit de beroemde televisieserie FC De Kampioenen, scoort de laatste jaren vooral op de rand van de maatschappij. Ook gisteren, toen ie in dronken toestand met zijn bestelwagen een steenweg in Linter wilde oversteken.

Het voormalige televisiegezicht gaf geen voorrang aan een vrouwelijke bestuurster uit Zoutleeuw. Een niet te vermijden aanrijding was het gevolg, waarna de vrouw zelfs naar het ziekenhuis werd gebracht met verwondingen aan de knie.

Het goede nieuws: Pico en zijn hondje kwamen ongeschonden uit het ongeval. Het slechte nieuws: de ademtest die de politie afnam, bevestigde wat iedereen kon denken: Pico had gezopen. De ex-kampioen is nu voor vijftien dagen zijn rijbewijs kwijt.

Het is niet de eerste keer dat Pico op minder positieve wijze in het nieuws komt. In 2002 veroordeelde de rechtbank hem omdat hij drugs verkocht aan minderjarigen. In 2010 palmde hij het dorpsplein van Neerlinter in met zijn caravan.

Maar het meest opmerkelijk was zijn passage in het televisieprogramma Jambers, waarvan u hieronder een excerpt kan bekijken. Kampioen zijn, is plezant. (GVR)

Reacties

wpDiscuz