Is Bieber er met het liefje van Tyga vandoor?

Eén ding is zeker: er zit een dikke haar in de boter tussen Tyga en Kylie Jenner.

Tyga, die verliet enige tijd geleden zijn vriendin Blac Chyna, met wie hij samen een kind heeft, voor de toen nog minderjarige Kylie Jenner. Nu is het gedaan tussen de inmiddels achttienjarige Kylie en de zesentwintigjarige rapper.

Dat weet TMZ. Kylie heeft het uitgemaakt. Volgens ‘bronnen’ aan TMZ onder druk van de Kardashians: die hebben Tyga altijd maar een loser gevonden.

Het zou uit zijn sinds donderdag, toen ging Tyga zijn verjaardag vieren met Wiz Khalifa, Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio. Kylie was er niet bij, ze wenste hem niet eens een ‘gelukkige verjaardag’.

Een bron aan celebdirtylaundry, die meent dan weer te weten dat niemand minder dan Justin Bieber er misschien wel voor iets tussen zit. Justin zou al langer een oogje op Kylie hebben en Kylie, die zou wel eens gezwicht kunnen zijn voor Biebers lieve woordjes.

Tot slot meent vertelt een nog andere bron aan ‘Gossip’ dat Kylie en Tyga de laatste tijd veel ruzie maakten, omdat Tyga zich belangrijker voelde dan Kylie. Dat zou zodanig op de zenuwen van het Kardashian-halfzusje gewerkt hebben, dat ze het tot slot uitmaakte. (SL)

Reacties

wpDiscuz