Bikinimodel aangevallen door python tijdens modeshow

Tijdens een modeshow in Sydney liep er plots een bikinimodel de catwalk op met een levende python rond de nek. De aanwezigen schrokken zich een hoedje, maar het model zelf bleef rustig en professioneel, ondanks de menseneter rond haar lijf. Dat een python zich in Australië zou bevinden, is al vreemd genoeg op zich. Dat […]

Tijdens een modeshow in Sydney liep er plots een bikinimodel de catwalk op met een levende python rond de nek. De aanwezigen schrokken zich een hoedje, maar het model zelf bleef rustig en professioneel, ondanks de menseneter rond haar lijf.

Dat een python zich in Australië zou bevinden, is al vreemd genoeg op zich. Dat het rond de nek van een model zou hangen, is al helemaal om van te verschieten, zeker als je weet dat pythons menseneters zijn. Uiteraard behoorde het dier, dat tot ruim 60 kilogram kan wegen en 9 meter lang kan worden, tot de show.

Het leverde in ieder geval een mooi beeld op: een slank model in bikini met een python in plaats van een sjaaltje rond de nek. Of een python overigens lang in leven gaat blijven na een modeshow, is maar de vraag. Er kunnen namelijk heel wat schoenen en handtassen vervaardigd worden uit dat beest en met mode-ontwerpers in de buurt weet je maar nooit. (BD)

Reacties

wpDiscuz