Binnengluren in het chalet van Tom Cruise (foto’s)

Bovendien kan dit chalet, gelegen op een idyllische plaats, het jouwe worden. Al zal je er wel redelijk diep voor in de buidel moeten tasten… De 900 vierkante meter grote chalet staat namelijk te koop voor het mooie bedrag van 59 miljoen dollar, wat neerkomt op exact 47,2 miljoen euro aan de wisselkoers van vandaag. […]

Bovendien kan dit chalet, gelegen op een idyllische plaats, het jouwe worden. Al zal je er wel redelijk diep voor in de buidel moeten tasten…


De 900 vierkante meter grote chalet staat namelijk te koop voor het mooie bedrag van 59 miljoen dollar, wat neerkomt op exact 47,2 miljoen euro aan de wisselkoers van vandaag.

Een stevig bedrag, maar daar krijgt u ook wel wat voor terug. Het is namelijk niet omdat er wat aan mankeert, dat de acteur ervan af wil. Vanwege zijn bomvolle agenda kan Tom Cruise namelijk niet van het chalet ‘genieten’ waar het in feite voor bestemd is en dus gunt hij dit een nieuwe eigenaar. Het pand heeft vier slaapkamers, maar liefst zes badkamers, een keuken waarin Sergio Herman zich god in Frankrijk zou wanen, een recreatieruimte, een fitnessruimte en zelfs een heuse bibliotheek.

Bovendien geniet u van een prachtig uitzicht, daar in Telluride. Het kleine stadje in de staat Colorado is dan ook niet voor niets één van de meest uitverkoren skioorden in de Verenigde Staten. (SL)

Reacties

wpDiscuz