Bloedmooie Vlaamse WAG (20) draait al eens graag een vriendin binnen (foto)

Gregory van der Wiel is ongetwijfeld een gelukkige mens. Hij mag al enige tijd de bloedmooie Stephanie Bertram Rose de zijne noemen. Dat we het gezegd hadden! Van deze Belgische babe gaan we nog horen! Begin deze week wist ze ons al te verblijden met enkel een likje verf om het lijf. En van een […]

Gregory van der Wiel is ongetwijfeld een gelukkige mens. Hij mag al enige tijd de bloedmooie Stephanie Bertram Rose de zijne noemen.

Dat we het gezegd hadden! Van deze Belgische babe gaan we nog horen! Begin deze week wist ze ons al te verblijden met enkel een likje verf om het lijf. En van een likje gesproken: Stephanie weet hoe ze een vriendin een gelukkige verjaardag moet wensen.

Want op haar Instagram-account staat ook een leuke foto van haar en haar vriendin Julienna ‘Julz’ Goddard. Die dame doet vooral pr-werk voor enkele nachtclubs op Miami Beach, dit even geheel terzijde.

Haar voetballende vriend Gregory hoeft echter niets te vrezen, want haar liefde voor hem wil ze ook graag nog eens bevestigen op Instagram. Van der Wiel mag dus op z’n beide oren slapen! (RVH)

Reacties

wpDiscuz