Braziliaanse deernes tonen uit protest hun blote borsten (fotospecial)

Protesteren tegen iets kan je op allerlei manieren. De één gaat spontaan in hongerstaking, de ander komt zijn kot niet meer uit en de warmbloedige Braziliaanse meiden, die laten hun bovenstukje achterwege. In Rio de Janeiro is het momenteel behoorlijk zonnig. Menig toerist ligt er dan ook bruin te bakken op het strand aldaar. Zolang […]

Protesteren tegen iets kan je op allerlei manieren. De één gaat spontaan in hongerstaking, de ander komt zijn kot niet meer uit en de warmbloedige Braziliaanse meiden, die laten hun bovenstukje achterwege.


In Rio de Janeiro is het momenteel behoorlijk zonnig. Menig toerist ligt er dan ook bruin te bakken op het strand aldaar.

Zolang dat bruinbakken maar keurig in bikini of badpak gebeurt op het strand van Ipanema, Rio. Topless zonnebaden is daar namelijk verboden. Enkele Braziliaanse dames vinden het helemaal niet fijn dat ze daar hun borsten niet mogen tonen en protesteerden er dan maar… topless! Een straf voor de mannelijke passanten en zonnekloppers was dit alleszins niet. (SL)

Reacties

wpDiscuz