Broertje Kournikova (5) springt uit raam

Omdat het halfbroertje van gewezen tennisbabe Anna Kournikova (28) door het raam sprong, moet haar moeder zich binnenkort verantwoorden voor kinderverwaarlozing. De vijfjarige Allen was alleen thuis toen hij van de tweede verdieping naar beneden dook. De buren van de Kournikova’s vonden het schreeuwende en bebloede jongetje op de straat voor de luxevilla in Palm […]

Omdat het halfbroertje van gewezen tennisbabe Anna Kournikova (28) door het raam sprong, moet haar moeder zich binnenkort verantwoorden voor kinderverwaarlozing. De vijfjarige Allen was alleen thuis toen hij van de tweede verdieping naar beneden dook. De buren van de Kournikova’s vonden het schreeuwende en bebloede jongetje op de straat voor de luxevilla in Palm Beach, Florida.

De moeder van Kournikova verliet het huis om boodschappen te doen. Ze vond er niets beters op om de kleine Allen op te sluiten. Die wilde echter naar buiten en sprong uit het raam.

Het blonde jongetje moest een dag bekomen in het plaatselijke hospitaal.
“Hij is een normaal kind dat ervan houdt om rond te lopen. Hij kan geen minuut stil zitten”, aldus de Russische tennisster in een interview dat één dag voor het incident verscheen.

Aan de politie verklaarde de 46-jarige moeder van Kournikova nog dat ze in haar eentje naar het post- en bankkantoor was omdat haar zoontje niet meewilde. Hij bleef liever alleen thuis om televisie te kijken, waarop mama Kournikova bijna een vol uur wegbleef.

Intussen ontsnapte de jongen, sprong op een dak en liet zich op wat stenen in de tuin vallen, zonder kousen of schoenen aan. Hij kroop dan naar het zwembad om zijn gewonde voet te verzorgen.

De boodschappenronde van moeder Kournikova zou haar wel eens een zware straf kunnen kosten. 

(BP)

Reacties

wpDiscuz