Bruiloft geannuleerd nadat hitsige bruid iets te ver ging met de stripper (foto/video/NSFW)

Ze dacht dat alles mocht op haar vrijgezellenfeestje

Tijdens je vrijgezellenfeest zegt men dat je de remmen moet losgooien omdat het de allerlaatste keer is dat je vrijgezel bent. Het is echter in de meeste relaties niet de bedoeling om het woord vrijgezel té letterlijk te nemen. Zo wordt het meestal niet geapprecieerd indien je een ritje gaat maken met de aanwezige stripper.

Niet iedereen vond het gezellig

Iets wat de bruid uit onderstaande video wel heeft gedaan. Ze maakte er zelfs een trio van met één van haar vriendinnen terwijl al de rest gezellig en juichend toekeek. Eén van de aanwezigen vond het echter niet zo grappig en besloot om een video en foto’s te maken van de gezellige avond en deze door te sturen naar de bruidegom. Die annuleerde vervolgens onmiddellijk het huwelijk en gooide al het bewijsmateriaal op Facebook.

De bruid was niet al te gelukkig, maar zij hield er tenminste nog een goede beurt aan over. Haar ex-vriend werd bedrogen en moest ook op zijn kin kloppen. Dat is pas balen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellez Sandas (@ellezsandasblog) op

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

Ik weet dat de troep die jullie posten geen enkele journalistieke waarde heeft, maar een beetje research mag wel :
https://www.rooshvforum.com/thread-62918.html
Aangezien ik inschat dat jullie te lui zijn om alles te lezen en te dom om simultaan te vertalen : dit is een porno-actrice die deel uitmaakt van Dancing Bears, fake bachelorette party video’s. Deze shit is trouwens ook al 7 jaar oud.

Benny

idd..van de reeks DancingBear

Vector Zebi

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financieel lonende die ik ooit heb gedaan. Op dinsdag kreeg ik een prachtige BMW nadat ik deze maand $ 36259 had verdiend. Ik ben eigenlijk vijf maanden geleden begonnen en vrijwel meteen bracht ik minstens $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

Ook habe ich angefangen ——— >>>>>>> Webpay9.com

wpDiscuz