Brusselse feestganger ontwaakt op een zeer bizarre plaats (video)

Deze kerel zal zijn kater nog lang herinneren zowel lichamelijk als financieel, want iemand zal mogen opdraaien voor de nodige kosten voor het oproepen van de politie en brandweer.Het is altijd feest in Brussel en na een nachtje hevig stappen, kan je opeens de klop van de hamer krijgen en ben je content met eender […]

Deze kerel zal zijn kater nog lang herinneren zowel lichamelijk als financieel, want iemand zal mogen opdraaien voor de nodige kosten voor het oproepen van de politie en brandweer.Het is altijd feest in Brussel en na een nachtje hevig stappen, kan je opeens de klop van de hamer krijgen en ben je content met eender welke slaapplaats. Maar of dit monument aan Brussel Centraal comfortabel lag, betwijfelen we. Voorbijgangers waarschuwden ’s ochtends in ieder geval de politie en zelfs de brandweer moest ter plaatse komen om de jongeman uit zijn benarde situatie te halen.

Tijdens de ‘reddingsoperatie’ wordt er zelfs luidop afgevraagd of de jongen nog ademt. Maar deze is zich helemaal van geen kwaad bewust en ontwaakt langzaam uit zijn roes, gepaard met het nodige applaus van de entertainde omstaanders. De kerel in kwestie had nog even nodig om zijn houding terug te vinden want hij was nog steeds een beetje paraplu. (GBL) 

Reacties

wpDiscuz