CEO beloont trouwe werkneemster met nieuw stel tieten (video)

Misschien ken je het programma wel: ‘Undercover Boss’. In het programma gaat, u raadt het nooit, dé baas van de firma undercover en begeeft hij zich tussen het gewone werkvolk. Daar krijgt hij (terug) voeling met de mensen die voor hem in dienst zijn. Deze week neemt het programma ons mee naar Texas. Meer bepaald […]

Misschien ken je het programma wel: ‘Undercover Boss’. In het programma gaat, u raadt het nooit, dé baas van de firma undercover en begeeft hij zich tussen het gewone werkvolk.

Daar krijgt hij (terug) voeling met de mensen die voor hem in dienst zijn. Deze week neemt het programma ons mee naar Texas. Meer bepaald naar Bikinis, een zogenaamd (hou u vast voor de gewéldige benaming) breastaurant. Daar krijg je naast een lekkere biefstuk ook wat fraais om naar te kijken. Aanrader om met Valentijn samen met de vriendin eens te bezoeken…

Maar bon, we wijken af! Normaal gezien krijgen aan het eind van elke aflevering enkele werknemers een (vaak financiële) duw in de rug. Qua feelgood-televisie kan dat tellen, en menig traantje rolt dan ook over de nietsvermoedende deelnemers hun gezicht.

Deze keer besloot de CEO van dienst, ene Doug Guller, een van zijn trouwe werkneemsters te belonen met een borstvergroting! Dat ze daar in Amerika nog niet meteen klaar voor zijn, is duidelijk aan de vele reacties. Maar Doug gaat in de verdediging: “We focussen op 4 dingen: drank, eten, sport en sex. Dat zijn vier zaken die goed bestand zijn tegen recessie. Het is duidelijk waarom mensen naar ons komen: borsten. En dan heb ik het niet noodzakelijk over onze heerlijke kippenborstjes.”

En hoewel de dame ook een nieuwe functie aangeboden krijgt, wordt ze pas echt emotioneel wanneer ze hoort dat ze ‘nieuwe boobies’ gaat krijgen… Wat vind jij van deze ‘eindejaarsbonus’? (RVH)

Reacties

wpDiscuz