Vanavond nog geen plannen door het coronavirus? Speel eens Chinese poker

Download vandaag nog de Days of Poker app!

Als je nog nooit Chinese poker hebt gespeeld, dan moet je dat zo snel mogelijk eens proberen. Het kan je zelfs een trip naar Parijs ter waarde van € 1.500 opleveren, een actie van het Belgische Days of Poker .

Download vandaag nog de Days of Poker app en ga aan de slag. Deze is 100% gratis te downloaden via deze links: Klik hier voor de app in de Apple Store en klik hier voor de app uit de Google Play Store. Gewoon even je smartphone nemen, Days of Poker‘ intikken in de App Store of Play Store, en je bent vertrokken! 

Speel Chinese poker en WIN een weekendje Parijs voor 2 ter waarde van €1.500!

Op dit moment loopt er een campagne in de Days of Poker app die absoluut de moeite is. Elke dag zijn er kwalificatie-events met een buy-in van €5,5 waarmee je een ticket kan winnen voor de finale van de Road to Paris campagneWil je meedoen aan deze wedstrijd? De volledige informatie vind je hier.

In de finale wordt er gespeeld voor een fantastische prijs, namelijk een geweldig weekendje Parijs: vervoer voor 2 personen, hotel voor 2 personen en een bankroll van €1.000 om te gaan spelen in de pokertempel Club Circus, een partnerproject van Days of Poker.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Tор гоndborstigе meisjеs аlleеn ор dezе site!
Vоlg dе link еn jе zult ег geеn spijt vаn kгijgеn!

http://www.kissia.club

wpDiscuz