Chrissy Teigen toont haar blauwe plekken tussen d’r dijen (foto)

Chrissy Teigen, het Amerikaans model met Thaise roots, is een hete tijger: dat wisten we al. Maar hoe zou ze die blauwe plekken opgelopen hebben? Chrissy Teigen heeft een lekker lijf en daar is ze behoorlijk trots op. Artistiek naakt poseren doet ze wel eens, net als in d’r blootje in het water springen. Af […]

Chrissy Teigen, het Amerikaans model met Thaise roots, is een hete tijger: dat wisten we al. Maar hoe zou ze die blauwe plekken opgelopen hebben?


Chrissy Teigen heeft een lekker lijf en daar is ze behoorlijk trots op. Artistiek naakt poseren doet ze wel eens, net als in d’r blootje in het water springen. Af en toe gaat ze ook stappen zonder slipje, zoals we bijvoorbeeld hier zeer duidelijk konden zien.

Ditmaal postte ze een foto van zichzelf op Instagram waarop ze netjes gekleed is. Eentje van haar dijen, met blauwe plekken en al. Blijkbaar liet Chrissy net een nieuwe keuken installeren en weet ze daarvan de handvaten nog niet zo goed staan. “Reeds een week blauwe plekken van de handvaten van de keukenladen. Striemen zeggen hallo!” zo klonk het bijschrift.

Vrouwelijke volgers hadden natuurlijk vooral die striemen gezien en waren vol lof over het feit dat Chrissy die ‘imperfecties’ schaamteloos toont. (SL)

Reacties

wpDiscuz