Cilou Annys wil het snel, Joke Van de Velde komt traag (video)

Deze week zaten onze twee coolste ex-Miss België’s op de première van Need for Speed en beiden gingen gewillig in op de vragen die Zoomin TV hen stelde. En daar kwamen we heel wat door te weten!Cilou Annys, de miss die een gedurfde foto niet uit de weg gaat, en Joke Van de Velde, die […]

Deze week zaten onze twee coolste ex-Miss België’s op de première van Need for Speed en beiden gingen gewillig in op de vragen die Zoomin TV hen stelde. En daar kwamen we heel wat door te weten!
Cilou Annys, de miss die een gedurfde foto niet uit de weg gaat, en Joke Van de Velde, die een gedurfde uitspraak over haar seksleven niet uit de weg gaat, het blijven twee van onze all-time favoriete Missen. Toen de heren van Zoomin hen voor de camera haalden om hen te interviewen over hun rijgedrag, zaten we dan ook op het puntje van onze stoel om te horen wat ze te vertellen hadden.

En wat blijkt? Cilou kiest resoluut voor ‘snelheid onder mij’, zo zegt ze zelf. Joke Van de Velde bekent dan weer dat ze ‘traag op gang komt’. In de auto, voor de goede verstaander. De rest fantaseren we er zelf wel bij. (KA)

Reacties

wpDiscuz