Clint.be komt met eigen tv-zender

Clint.be, naar eigen zeggen “Vlaanderens meest eigenwijze, spraakmakende en onafhankelijke website”, start vanaf dit najaar met een eigen tv-kanaal. Die tv-zender neemt de plaats in van Life! TV, dat in september stopt, en zal, net zoals de website “spraakmakend nieuws en entertainment voor mannen” aanbieden. Dat meldt Think Media, uitgever van de website. “Clint.be zal […]

Clint.be, naar eigen zeggen “Vlaanderens meest eigenwijze, spraakmakende en onafhankelijke website”, start vanaf dit najaar met een eigen tv-kanaal. Die tv-zender neemt de plaats in van Life! TV, dat in september stopt, en zal, net zoals de website “spraakmakend nieuws en entertainment voor mannen” aanbieden. Dat meldt Think Media, uitgever van de website.

Clint.be zal overdag de plaats innemen van Life! TV”, zegt Bernard Rapaille, die sinds kort aan het hoofd staat van Life Broadcast Company. “Wij zijn overtuigd van de eigenzinnige en ietwat aparte aanpak waar de jongens van Clint.be voor staan. Over de inhoud gaan we voorlopig nog niet veel lossen maar de eerste try-outs en trailers van de Clint-redactie bewijzen alvast dat er nog steeds nieuwe dingen te bedenken zijn voor tv.”

“Met de nakende lancering van een tv-kanaal voor Clint.be bevestigen en versterken we de claim dat Think Media hét mediabedrijf is voor de Vlaamse man”, aldus Think Media-CEO Maurice De Velder. Think Media geeft onder andere P-Magazine, Ché en Menzo uit.

Reacties

wpDiscuz