Clintfiles – ‘Date eens een BV of topmodel’ Deel I: Verleidingstechnieken

Het was weer koekenbak op onze laatste redactievergadering. Een pintje teveel op en dan komen de tongen en dromen los. Op de tafel lag dan ook de vraag welke Vlaamse bekendheid of topmodel we wel eens zouden willen daten. Hoewel meer dan de helft van de redactie thuis een hinde heeft rondlopen, rolde de ene deerne na de andere over ieders lippen.

De vraag was dan op den duur dan niet meer ‘wie’ we wel eens wilden verleiden, maar wel ‘hoe’ we dat het beste konden. Gezien wij bij Clint het niet zozeer moeten hebben van onze uiterlijke kenmerken, moesten we andere manieren zoeken om de aandacht van een BV of topmodel te trekken. Het gerucht gaat zelfs dat onze hoofdredacteur ooit heeft meegedaan als kandidaat in de zoektocht naar het lief van Nasrien Cnops en dat hij hierdoor bijna ‘De Mol’ is geworden in het gelijk genaamd TV-programma’. Want iemand die zo een ‘auditie’ kan verkloten zonder dat het opvalt, heeft het zeker in zich om de boel overal vakkundig te saboteren.

Verleiden, daten, seks, relatie, Joke, Jill, Luna en Nasrien

Dat zijn dan ook ineens de vier thema’s en de vier babes die we de komende vier weken in onze Clintfiles gaan bespreken. Aangezien wij, zoals al aangekondigd in de intro, niet over genoeg adonisgehalte beschikken dat we sowieso een BV of topmodel kunnen verleiden, laat staan daten, het bed in krijgen of ooit een relatie zouden kunnen scoren, moesten we dus de hulp inroepen van echte bekende en ravissante dames. Dames, liefst zo verschillend mogelijk, die tot de verbeelding spreken en die misschien niet allemaal even onbesproken zijn.

Ons oog viel dan ook op volgende drie dames. Omdat volgens de redactie een Miss België niet mocht ontbreken, hebben we er eentje opgetrommeld die wel gekend staat vrij en open over haar (bestaande?) liefdes- en date-leven te spreken. Namelijk Joke Van de Velde. Omdat er best ook wel wat vuur en zelfzekerheid in onze reeks mag zitten, laten we ook Temptation ‘Ik ben Jill en ik weet wat ik wil’ aan het woord en als laatste en alomtegenwoordig en dus ook niet te ontbreken is het knappe lief van KRC Genk voetballer Sandy Walsh, Luna Stevens. Althans, dat is er met onze hoofdredacteur afgesproken. Daar deze onze laatste redactievergadering als eerste met een stuk in zijne frak verliet, broedden we rustig verder op het plan ook zijn ‘crush’ en mislukte poging tot daten, Nasrien Cnops, aan te spreken. Een verrassing voor onze ‘Editor in Chief’ en een welgekomen aanvulling op onze Clintfiles.

De vragen!

Zoals aangekondigd starten we vandaag bij het begin en we vroegen onze vier knapperds hoe ze het liefst verleid worden en wat voor hen dan weer een gigantische afknapper is. Zo hebben wij en u alvast een eerste idee wat we wel en niet moeten of mogen doen als we een knappe bekendheid willen scoren. Dit zijn alvast de tips en tricks van Joke, Jill, Luna en ‘Waar liep het fout bij onze hoofdredacteur?’ Nasrien…

Nasrien: Simpel, niks te moeilijk (lacht). Gewoon een goed gesprek of mij een paar keer laten lachen vind ik enorm charmant. Wat ik echt een afknapper vind? Niet te veel complimentjes want daar word ik ongemakkelijk van! Ik kan er ook niet goed tegen als iemand zegt: ‘Mag ik jou een drankje aanbieden?’ Want dat ligt er dan veel te dik op, (lacht).

Joke: Aandacht geven is de ultieme verleidingstechniek. Dat moet bij mij subtiel gebeuren. Hij begint met oogcontact, een gesprekje, aangepaste lichaamstaal. Het mag niet verkrampt maar wel ontspannen en relaxed zijn. Behandel me alsof er niemand anders in de wereld zo interessant is, en de basis is gelegd. Subtiele lichamelijke intimiteit en seksualiteit in de lucht maakt het spannend. Een beetje erotische spanning is natuurlijk onmisbaar bij het verleiden. Probeer het echter niet te hard. Niets is zo’n afknapper als wanhoop. Te nadrukkelijke hints of voorstellen daar knap ik volledig op af. Een verzorgd uiterlijk is essentieel. Gepoetste tanden, verzorgde handen, subtiele parfum,….een ‘over’verzorgde man (m.a.w. één waarvan je ziet dat die ’s ochtends in de badkamer veel meer tijd nodig heeft dan jezelf) en te zelfzekere mannen, daar heb ik het helemaal niet voor. We worden allemaal op dezelfde manier geboren, gaan allemaal naar het toilet,…niemand is meer of minder dan een ander. Doe lekker gewoon en dan loopt alles los.

Humor, verzorgd uiterlijk en een doel in het leven is de sleutel tot succes!

Jill: Een vlotte babbel en een spontaan iemand heeft altijd al een stapje voor. Ik ben zelf ook een los persoon maar wanneer ze overdrijven is het meteen ook een afknapper. Ik wil iemand die niet te gemakkelijk is. Anders is er ook niks aan. Een beetje jagen moet er in zitten. Aantrekken en afstoten, (lacht). Wanneer iemand u meteen komt vertellen hoe mooi je bent enzo, draait mijn maag ervan om! (lacht) Ik hou totaal niet van jongens die komen mouwvegen. Gewoon normale babbels en plezier maken, zot doen, werkt het beste!

Luna: Mijn hart is helemaal veroverd met Sandy zijn hilarische manier van doen en de wil om zijn doelen te bereiken. Dat laatste is zo belangrijk, als een man iets wil bereiken en hier ook volledig voor gaat? Zo sexy! Don’t try to hard. Wees gewoon jezelf! Een vrouw heeft niets liever dan een eerlijke man die haar als een prinses laat voelen.

Voilà, de eerste tips zijn alvast binnen. Wens je een knappe bekendheid of topmodel aan de haak te slaan, weet je alvast wat te doen en vooral, (goed gelezen ‘Chief’?), wat je vooral niet dient te doen. Volgende week gaan we dieper in op het de daten zelf. Wat is een topdate? Wat kan je beter niet voorstellen? Ons panel dames heeft alvast een week de tijd om er eens goed over na te denken. Tot dan! Ciao! (JA)

Reacties

wpDiscuz