Clintfiles – ‘Date eens een BV of topmodel’ Deel II: Temptation troef en topdates met 17 mannen tegelijkertijd

Het was weer koekenbak op onze laatste redactievergadering. Een pintje teveel op en dan komen de tongen en dromen los. Op de tafel lag dan ook de vraag welke Vlaamse bekendheid of topmodel we wel eens zouden willen daten. Hoewel meer dan de helft van de redactie thuis een hinde heeft rondlopen, rolde de ene deerne na de andere over ieders lippen.

Joke, Jill, Luna en Nasrien lieten ons vorige week alvast weten hoe we ze het best konden verleiden. Deze week nemen ze ons mee op date en antwoorden ze op onze vragen rond hun topdates, meest memorabele flopdates en uiteraard ook naar wat wij moeten weten om er een topdate van te maken. Een karrenvracht aan tips nemen we dan ook met plezier in ontvangst.

‘Weggegeven’

Nasrien: Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor ik als date ‘weggeven’ werd voor het Festival van de Ambiance, (waar ook onze hoofdredacteur tot bij de laatste finalisten is geraakt, nvdr), ik nog geen enkele echte date had gehad. Of jawel, twee, maar die waren zo ongemakkelijk dat ik die liever vergeet. Dus mijn topdate zal de speeddate met 17 mannen tegelijk zijn voor het Festival van de Ambiance.
Ik hoor het woord ‘daten’ al niet echt graag. In mijn oren klinkt dat als: ‘wij moeten nu met twee een leuke avond beleven want misschien kan dit wel iets meer worden’. Dat is me allemaal iets te gemaakt. Ik vind het veel leuker om gewoon iemand te leren kennen op een openbare plek of via vrienden en om die dan beetje bij beetje beter te leren kennen.

Eindelijk een prinsessenjurk mogen dragen! Thanks @kimarnoldstyling en @adriannapapell #missbelgium #jury

Een foto die is geplaatst door Nasrien Cnops (@nasriencnops) op

‘Hou het gesprek aan de gang!’

Joke: Een portie kaas, nacho’s met dipsaus, een gin-tonic, een spannende horror met een geweldig gezelschap….meer heb ik niet nodig voor een topdate. Van zulke momenten geniet ik echt optimaal. Wat kan niet? Dat meest gevreesde moment waar niemand op zit te wachten tijdens de eerste date: ‘that awkward silence’. Dat heb ik zoals de rest van Vlaanderen al een keer meegemaakt en dat is echt wel een domper op de feestvreugde. Ik was al de hele tijd aan het praten gegaan omdat mijn date niet een echte spraakwaterval was, maar op den duur was mijn inspiratie op en wou ik zo snel mogelijk in mijn wagen springen.

Just another day in paradise where every hour is a happy one #dubai

Een foto die is geplaatst door joke van de velde (@jokevandevelde1) op

‘Perfecte date leidt naar die eerste perfecte kus’

Jill: De perfecte date? Het sprookje zeker? Ik wil vooral een gentleman. Dus hij komt u ophalen voor de date, komt ook tot aan de deur, begeleidt u mee naar de auto, doet de deur van de wagen voor u open… Je gaat naar een gezellig restaurant, flesje wijn en vooral geen stille momenten. Altijd in de babbel! Dat hij u laat betalen is een dikke fout, dat hij de deur van het restaurant niet openhoudt is een dikke fout. Als hij je komt halen en op de oprit staat te claxonneren om te laten weten dat hij er is, met zijn mond open eet en boertig praat, dan is ’t bij mij direct gedaan…Weg sfeer! De bedoeling van een eerste date is dat het leuk is en dat hij u weet te charmeren of weet verlegen te maken en dat er heel de avond spanning hangt en je jezelf afvraagt of er die avond de perfecte eerste kus gaat komen bij het afscheid.

Een foto die is geplaatst door Jill Huygens (@jillhuygens) op

‘Neem ze mee op vakantie!’

Luna, , die momenteel na een korte trip in Dubai ondertussen met haar ‘beau’ Sandy in Mykonos zit, hoeven we niet echt te vragen achter topdates. Als we de foto’s op haar Facebook en Instagram mogen aanschouwen, kunnen we alleen maar zeggen dat de voetballer van KRC Genk zijn liefje de ene topdate na andere aan het geven is. Kunnen we zeker iets van leren!

From where youd rather bei

Een foto die is geplaatst door Luna Stevens (@lunastevens1) op

Voilà…we (in opdracht van onze nog steeds single zijnde hoofdredacteur) zijn weer een stap dichter bij het realiseren van date met een BV of topmodel. We leren hieruit dat we geen adonis hoeven te zijn maar dat we best spontaan overkomen en dat we lef mogen hebben om het gesprek niet te laten doodbloeden richting die o zo gevreesde stille momenten…tenzij dit natuurlijk net de momenten zijn wanneer je diep in elkaars ogen aan het verdrinken bent en klaar bent voor de volgende stap, die eerste kus! Over stappen gesproken, volgende week gaan we alvast weer een stapje verder. Mag seks op een eerste date? Of wat is de ideale timing? En wat verwachten onze ravissante dames in bed? Tot volgende week voor alweer een pikante Clintfile! (JA)

Reacties

wpDiscuz