Controversieel: Heerlijke dames poseren naakt op doodskisten (foto’s)

Een knappe vrouw zou je niet direct associëren met de dood, maar in dit geval ligt het net iets anders. Zo is het resultaat van de kalender, waar op elke foto een naakte madam én een doodskist prijkt, ontegensprekelijk geslaagd.Poolse doodskistenfabrikant Zbigniew Lindner kwam enkele jaren geleden op het lumineuze idee een sexy kalender uit […]

Een knappe vrouw zou je niet direct associëren met de dood, maar in dit geval ligt het net iets anders. Zo is het resultaat van de kalender, waar op elke foto een naakte madam én een doodskist prijkt, ontegensprekelijk geslaagd.Poolse doodskistenfabrikant Zbigniew Lindner kwam enkele jaren geleden op het lumineuze idee een sexy kalender uit te brengen, om zo zijn product (lees: doodskist) meer in the picture te brengen. De man kreeg echter serieus af te rekenen met de woedende Poolse katholieke kerk, die niet akkoord was met hoe “respectloos” er werd omgegaan met de dood.

Lindner zag er zelf geen graten in, om lijkkisten te combineren met sexy en topless vrouwen, en deed gewoon verder waardoor de kalender 2014 al volop in de maak is. “Mijn zoon kwam met het idee om onze mooie kisten te combineren met mooie Poolse meisjes. Een lijkkist is geen religieus symbool maar een product. Waarom boezemen lijkkisten mensen angst in en juwelen niet?”, aldus Lindner.

Bij deze reeds vijfde kalender-editie staat alles in teken van natuurlijk hout, de blauwe zee, rode bloemen, groene velden en de schoonheid van het vrouwelijke lichaam. Geniet hier alvast van de schoonheden die de maanden maart, mei, juni, juli, augustus en november vertegenwoordigen. (DR)

Reacties

wpDiscuz