Deze dame doet de test… Wat is best voor touwtje springen: shirt, bh of helemaal niets? (video)

Wat kiezen jullie?

Deze leuke dame heeft heel veel volgers op haar Youtube-account. Waarschijnlijk omdat ze van die leuke wetenschappelijke video’s maakt en helemaal niet vanwege haar andere ‘talenten’… Hier doet ze een interessante test. En wij zouden graag jullie mening kennen… (WM)

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

Dit is Piper Blush. Naturel vrouwen met een boodschap zijn hier blijkbaar nooit gekend.

Vera
Heb ik op vakantie aan zee eens gedaan met enkel bikini aan. Was een weddenschap dat ik dat met mijn 49 jaar niet meer zou kunnen. Ik kon het dus nog wel,maar mijn borsten bleven niet zo lang op hun plaats. Ik had eerst niet door dat al snel mijn tepels zichtbaar waren. Ik merkte het pas na enige tijd toen beide borsten uit mijn bh hingen. Je gaat zo op om het goed te doen,en je de nodige concentratie moet leggen op het niet vallen, dat je niet voelt dat je borsten er stilaan uitfloepen. Ze hebben dat gefilmt… Lees meer »
Leen

Als je geen erg grote borsten hebt valt het nog mee. Ik heb dat meegemaakt op een elektrische stier. De sluiting van mijn bh sprong los. Degene die de stier bediende stopte dat ding niet. Mijn borsten gingen flink te keer. Ik heb een D-cup dus kun je voorstellen. Ik voelde ze tot onder mijn kin. Ergste was dat zeker 100 mensen aanwezig waren. Wreed genant te weten dat dit ook gefilmt is.

Rita

Ik denk dat je zoon en zijn vrienden dat niet erg hebben gevonden. Wel flink erotisch voor je zoon kan ik me voorstellen. Je moeder haar bungelende borsten zien in deze omstandigheid, daarvoor wil elke zoon wel tekenen.

Jasper
Het gaat hier blijbaar over het onopzettelijk zichtbaar worden van borsten. Wel ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als afgelopen krokusvakantie. Ik ben 17 jaar en met mijn moeder en tante beiden over de 50 waren we op de Dominicaanse. We maakten uit gewoonte elke dag een flinke wandeling langs het strand. Soms waren we 3 uur weg. We zaten omgeving Bavaro . De vierde dag van de 12 waren we een flink eind verwijderd van ons hotel en waren we in een baai schelpen aan het zoeken. Plots knap de bh sluiting van me tante en hup… Lees meer »
Roos

Wat fijn voor je Jasper dat je kickt op de tepels van je moeder. Misschien wil je moeder wel meer gezïen ze toch in haar blootje loopt.

Wilma

Hey Jasper,
Wat een beleving voor je,dat je kan genieten van je moeder haar rijpere lichaam. Ik weet je leeftijd niet maar ik denk dat je moeder hiervan evenveel geniet als jijzelf.Ik ben ervan overtuigd dat zij het zalig vind dat jij haar tepels bewonderd. ik vermoed dat ze blikt op de tijd dat ze jou ook naakt ziet, en van jou kan genieten. Wedden als de gelegenheid zich voordoet op vakantie dat jullie sex hebben. Dan zal je pas genieten.

Manon

Hey Jasper,
Heb op vakantie net hetzelfde meegemaakt. Bh sluiting stuk. Dus gewoon met de tieten bloot verder gelopen. Mijn zoon van 14 kon zijn geluk niet op. Hij genoot volop van mijn stuiterende borsten.

wpDiscuz