Daniël en Rinaldo van Mijn Restaurant lossen eindelijk hun belofte in

Daniël Cortens en Rinaldo Musa zijn van plan een nieuw restaurant te openen in Tongeren. De twee werden vlak voor de finale van ‘Mijn Restaurant’ uitgeschakeld, maar beloofden plechtig dat ze zouden terugkeren. De twee lijken nu woord te houden. “We hebben een leegstaand pand vlak bij de Grote Markt gevonden. Als alles volgens plan […]

Daniël Cortens en Rinaldo Musa zijn van plan een nieuw restaurant te openen in Tongeren. De twee werden vlak voor de finale van ‘Mijn Restaurant’ uitgeschakeld, maar beloofden plechtig dat ze zouden terugkeren. De twee lijken nu woord te houden.

“We hebben een leegstaand pand vlak bij de Grote Markt gevonden. Als alles volgens plan verloopt, serveren we in mei de eerste gerechten”, vertellen ze in ‘Het Laatste Nieuws’. “Het pand is in goeie staat en is ideaal gelegen, in het hart van de stad. Natuurlijk moet het interieur opgefrist worden en hebben de muren een likje verf nodig, maar het goede nieuws is dat we de tafels en stoelen van Antica Locanda konden overnemen.”

In hun nieuwe zaak wil het koppel in dezelfde Italiaanse stijl verdergaan als tijdens ‘Mijn Restaurant’. “We gaan voor een combinatie van de klassieke en moderne Italiaanse keuken”, zegt Rinaldo in ‘Het Laatste Nieuws’. “We brengen een meer verfijnde keuken waarbij we extra aandacht schenken aan de afwerking van de gerechten. Dat konden we bij Antica Locanda niet altijd bolwerken. De rolverdeling blijft grotendeels dezelfde: Daniël de zaal, ik de keuken. In de mate van het mogelijke wisselen we elkaar eens af.”

Reacties

wpDiscuz