De 10 diepste decolletés van Tomorrowland (fotospecial)

Tomorrowland is nu ruim een week voorbij maar we zullen nooit de mooie decolletés vergeten die wij hebben gezien hebben op het festival. Wij laten de tien beste zien. De zwoele sfeer, de knalharde beats en de mooie vrouwen, dat is tenslotte waar je het voor doet op een festival als Tomorrowland. En daarom stuurden […]

Tomorrowland is nu ruim een week voorbij maar we zullen nooit de mooie decolletés vergeten die wij hebben gezien hebben op het festival. Wij laten de tien beste zien.

De zwoele sfeer, de knalharde beats en de mooie vrouwen, dat is tenslotte waar je het voor doet op een festival als Tomorrowland. En daarom stuurden we enkele mensen uit om mooie foto’s te nemen van het festival.

Een aantal sensuele foto’s die onze huisfotograaf FAB heeft gemaakt kan je al hier en hier zien, maar dankzij de feestbeesten van Cyber Factory kunnen we nog een tiental extra sexy dames aanbieden. Als je zelf nog mooie vrouwen op het festival hebt gefotografeerd, mag je ze altijd sturen naar info@clint.be. Video’s van in het rond kakkende dames, ook! (AN)

Reacties

wpDiscuz