De heuveltjes van Anthony Kumpen (foto)

Vrijdagavond was het weer party-time ten huize van de familie Kumpen-Vanhees en zoals het een showbizz-koppel betaamt, hoort daar een passende outfit bij. Mét waanzinnig diepe decolleté. Mevrouw Kumpen oftewel Griet Vanhees gooit wel een keertje meer een weinig verhullende foto online, al was dat de voorbije maanden vooral in het kader van haar zwangerschap. […]

Vrijdagavond was het weer party-time ten huize van de familie Kumpen-Vanhees en zoals het een showbizz-koppel betaamt, hoort daar een passende outfit bij. Mét waanzinnig diepe decolleté.
Mevrouw Kumpen oftewel Griet Vanhees gooit wel een keertje meer een weinig verhullende foto online, al was dat de voorbije maanden vooral in het kader van haar zwangerschap. Diezelfde zwangerschap heeft haar, behalve een kleine spruit met een dubbele Franse naam, ook een voller decolleté bezorgd, wat ze vrijdag op het feestje toonde aan de aanwezigen. En om het thuisfront te troosten: zwierde ze het kiekje op Instagram, Twitter en Facebook. Mijnheer Kumpen mag niet klagen van zijn “sexy minnares”… (KA)

Reacties

wpDiscuz